5 Ekim 2012 Cuma

Web Tasarım Nedir ? Web Tasarım Yaptırırken Nelere Dikkat Edilmeli ?


 Web Tasarım Nedir - Web Tasarım Yaptırırken Nelere Dikkat Edilmeli ?

Web Tasarım , Kurumsal ve Bireysel firmalar için önemli bir iletişim ağıdır.

Küçük işletme ve kuruluşlar firma bilinirliğini artırmak, potansiyel müşterilerine ulaşmak ve ürünlerini tanıtıp pazarlamak amacıyla internet dünyasına web tasarım ile adım atarlar.

Web tasarım yaptırmadan önce bilmeniz gereken bir kaç husus vardır

 
Web tasarım yaptıracağınız firma öncelikle güvenilir ve belirli bir geçmişe sahip olmalıdır.Daha önce yaptığı projelere ve referanslarına göz atmanız sizin için faydalı olacaktır. Unutmayın etkisiz ve kötü bir web site tasarımı firmanızın itibarını zedeler ve hedef kitlenize ulaşmanızı zorlaştırır.Kurumsal Kimliğinizi yansıtan sizi ve yaptığınız işi anlatan web siteniz size daima kazanç sağlayacaktır.

Web Sitesi yaptırmak isteyen her şirket öncelikle temel amaçlarını belirlemelidir. “Ben niçin websitesi yaptırıyorum?” sorusunun cevabını net ve kesin olarak verebilmek çok önemli, unutmayın bu cevap websitesini tasarlayacak olan ajansın müşterisinden duymak istediği ilk sözdür.


ben bir websitesi yaptırmak istiyorum, kaç para olur?” şeklinde başlayan bir görüşmeden gerek "BİZ" gerekse müşterimiz sağlam ve faydalı bir sonuç elde edemez. Görevimiz her ne kadar tarafımıza gelen talepler doğrulsunda en iyi işi üretmek olsada unutmamak gerekir ki Bizler medyum değiliz ,  müşterilerinin akıllarındaki projeyi bir bakışta anlayarak üretime başlayamazlar. Gerçi son yıllarda sektöredeki büyümenin de etkisi ile gerek özel kurslarda gerekse evde/ofiste kendi kendine bu işleri kapan bazı arkadaşlar görüşmeye bile gerek duymadan 3-5 günde websitesi yapabiliyor. Ama bu müşteri açısından her nekadar düşük maliyetli ve hızlı bir yöntem olsada, sağlayacağı fayda koca bir sıfırdan ibarettir.



* Teknik Destek

Hizmetiniz Aldığınız Tasarım firması ileride yaşayabileceğiniz olası sorunlara karşı size güvence vermelidir. ( Maillerin çalışmaması , sitenin yayından kalkması yada internet saldırılarına karşı v.b ) Eğer firma bu konularda güvence vermiyorsa bu firmayla iletişimi kesmeniz sizin yararınıza olacaktır.

* Müşterilerim Web Sayfası Üzerinden Benimle Temas Kurabilir Mi?

Evet. Hazırlanacak web sayfası üzerinden müşterileriniz size e-posta aracılığı ile ulaşabilecekleri gibi bu bilgiler istenmesi halinde bir veritabanı uygulaması ile de saklanabilecektir. 


* Hazır Web Site Tasarım


Günümüzde bir çok küçük ve orta işletmeli firmalar hazır web site tasarımlarını tercih ederler.Daha düşük maliyetle hedeflediği müşteriye doğru reklam aracılığı ve doğru web tasarım firmasıyla ulaşır ve müşteri portfoyunu genişletirirler. Hazır Web site tasarımında Düşük fiyat kalitesiz web tasarım anlamına gelmez. Ender web tasarım şirketi olarak sizlere sorunsuz işleyen kaliteli ve 7/24 Teknik destek sunduğumuz
Hazır Web Site tasarımlarımıza göz atmanızı tavsiye ederiz. Ayrıca hazır web site adlı makalemizi okumayı unutmayın

* Özgün Web Site Tasarımı


Kurumsal İşletmeler ve benzersiz olmak isteyen firmaların tercihi Özgün web tasarımlarıdır. Kendilerine özel Web Sitesi ile Rakiplerinden daima bir adım önde olarak ürünlerini müşterilerine sunmayı ve kurumsal firma kimliğini yansıtarak hedef kitlesine ulaşmayı hedeflerler.

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz için Teşekkür ederiz | endertasarım hizmetleri ®