26 Eylül 2012 Çarşamba

Web Tasarım Hizmetleri

 
Hiç şüphesiz firmalar tarafından günümüzün en çok tercih edilen reklam ve tanıtım aracı internet siteleridir.
Bir web tasarım ile firmanızın prestijini artırabilir, tanıtımını yapabilir ve müşterilerinize ürünleriniz yada hizmetleriniz hakkında bilgiler verebilirsiniz.


Bugün geniş bir pazar payına, yüksek bilinirliğe sahip şirketlerin online mağazalarının iyi tasarlanmış olmaması düşünülemez.  Yaratıcı ve ilginç tasarımlar, müşterilerinizi etkileme ve satış gerçekleştirmedeki kilit noktadır.
Ancak sizin büyük ve ya küçük bir firma olmanızın öneminin kalmadığı internet ortamında rakipleriniz ile mücadelenizin sağlam temellere oturabilmesi için iyi bir Web site tasarımına yani web tasarım a sahip olmanız şarttır! .

İyi bir Web tasarımı firmanızın bilinirliğini artırmakla beraber, size yeni müşteriler kazandırarak kazancınızı artır ve sektöredeki yerinizi sağlamlaştırır.
Ucuz Web tasarım = iyi Web tasarım anlamına gelmez aynı şekilde Pahalı Web tasarım = kaliteli bir siteniz olduğu anlamına gelmez. Günümüzde " Ucuz web tasarım " başlığı altında 50 - 100 Lira gibi cüzi fiyatlara onlarca freelans yada tasarım ajansları web tasarım yapmaktadır. Ancak Ucuz etin yahnisi de yavan olur.

Web tasarım ve Kurumsal Kimlik tasarımları Firmanızın Kimliğidir , yanlış atılacak her adım firmanızın itibarını zedeler, sektördeki yerinizi kaybetmenize neden olabilir.

Peki Düşük Maliyet ile Doğru adım atarak etkili bir reklam nasıl yaparım ?

Ender tasarım olarak Teknolojinin getirdiği yenikleri takip ederek müşterilerine düşük maliyet ile yüksek geri bildirim kazandırmak önceliğimizdir.





Web Site Tasarım Hizmetlerimiz Sizlere Neler Kazandırır?



Sanal şubenizi açabilirsiniz
Ürünlerinizi veya hizmet verdiğiniz alanın hakkında istediğiniz bilgileri milyonlara anlatabilirsiniz.
Sanal kimliğinizde veya sanal şubenizde müşteri size gelmez, siz müşteriye gidersiniz. Çünkü bir tık uzaklıklarında olursunuz.
İnternet sayfasına sahip olmanız demek, kurumsal bir şirket olduğunuzun göstergesidir.
Web sitesi demek reklam demektir. Eskiden reklam vermek için belirli bir maddi güce gereksinim varken şimdi ücretsiz reklam bile yapabilmektesiniz.
Sadece Türkiye’ye değil tüm dünyaya açılırsınız.




Sağladığımız bu kolaylıklar, iş ortağı olarak gördüğümüz müşterilerimizin üzerinden büyük bir maliyet yükünü almıştır.


0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz için Teşekkür ederiz | endertasarım hizmetleri ®