5 Ekim 2012 Cuma

Hazır Web Sitesi Nedir?

Hazır Web Sitesi Nedir?

Hazır web sitesi, tasarımı önceden dizayn edilen kullanıma hazır ve 1 gün içerisinde hizmete açılabilen web sitesi tasarımlarına denir. Hazır web sitesi ile çok kısa bir süre içerisinde profesyonel bir web sitesine sahip olabilirsiniz. Hazır web sitenize hizmetini vermiş olduğunuz ve/veya satışını yapmış olduğunuz ürünleri çok kısa bir süre içerisinde ekleyip web sitenizi hazır hale getirebilirsiniz
 

Kimler Hazır Web Sitesi Kullanmalı?

Hazır web sitelerimizi düşük maliyet ile kurumsal bir web sitesine sahip olmak isteyen küçük ve orta ölçekli işletmeler için tavsiye ediyoruz. Özellikle yeni firmalar için tavsiye ettiğimiz hazır web siteleri ile çok kısa bir süre içerisinde profesyonel bir web sitesine sahip olmak mümkün.


Hazır web sitesi denilince ilk akla basit bir dizayn ile tasarlanmış, altyapısı güçsüz, arama sonuçlarında görüntülenemeyen düşük fiyatlarda web siteleri gelir.
Ender tasarım olarak bu alışılagelmiş düzeni ortadan kaldırıyoruz. Kurumsal firmalar için hazırlamış olduğumuz hazır web sitesi tasarımı tamamen profesyonelce hazırlanmış olup, özel tasarım bir web sitesi ile arasında hiç bir fark bulunmamaktadır.

Hazır web sitesi tasarımımız kaliteli altyapısı gereği piyasadaki bazı hazır web sitelerinden biraz daha pahalıdır. Ama üstün özelliklerini incelediğinizde bu fiyatın aslında çok düşük olduğunu göreceksiniz.

Hazır web sitesi tasarımımız düşük bütçeli firmalardan yeni açılan firmalara, tasarımını yenilemek isteyen firmalardan yeni teknolojiler ile tanışmak isteyen firmalara kadar bir çok alandaki kuruluşlar tarafından tercih edilmektedir.

Tasarım Paketlerini İncelemek için
buraya tıklayınız

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz için Teşekkür ederiz | endertasarım hizmetleri ®